Stichting Wielewaal

Stichting Wielewaal organiseert vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen en jongeren met een beperking. Er zijn activiteiten voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of met ADHD/ASS tot 55 jaar. Alle activiteiten worden begeleid door jonge, enthousiaste vrijwilligers. Uitgangspunt is dat iedereen die wil ook mee kan, ongeacht de zwaarte van de beperking. Het vakantieaanbod van Wielewaal is breed: Pinkpop tot Portugal en Ameland tot Arhus.
Naast vakanties biedt Wielewaal dagopvang in de schoolvakanties. Deze vindt plaats op mytylscholen. Onder begeleiding van vrijwilligers doen kinderen allerlei leuke activiteiten. Op deze manier kunnen kinderen met beperking in een veilige omgeving vakantie vieren en worden ouders en de rest van het gezin ontlast.
Het hele jaar door organiseert Wielewaal logeerweekenden voor kinderen vanaf 4 jaar. Deelnemers zijn er even uit en ook de rest van het gezin heeft een adempauze.

Stichting Wielewaal

Contactgegevens

telefoon: 088 1224400
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.wielewaal.nl
facebook: https://www.facebook.com/stichtingwielewaal
twitter: https://twitter.com/StichtingWielew
linkedin: https://www.linkedin.com/in/stichting-wielewaal-46119a97/

Vakanties van Stichting Wielewaal

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl