VNB

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie en organiseert sinds 1883 bedevaarten naar o.a. Lourdes, Rome, Israël en andere bestemmingen die een belangrijke rol in het katholieke geloof vervullen of hebben vervuld. Zij heeft dus ruim 130 jaar ervaring in het begeleiden van pelgrims; een garantie voor een betrouwbare service.

VNB is een stichting en een non-profit organisatie. Dit betekent dat er geen winst gemaakt hoeft te worden. Om reizen naar pelgrimsoorden mogelijk te maken voor minder draagkrachtige pelgrims worden fondsen geworven om deze pelgrims te ondersteunen.

VNB biedt zorgreizen aan naar Lourdes en Israël. Ook zijn er mini-carereizen naar Polen en Rome beschikbaar. De reizen van VNB worden verkocht onder de 4 categorieën, namelijk pelgrims- inspiratie- belevings- en maatwerkreizen.

VNB

Contactgegevens

telefoon: 0736818111
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.vnb.nl
facebook: https://facebook.com/vnbreizen
twitter: https://twitter.com/VNBreizen

Vakanties van VNB

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl