Bosjuweel Creatieve Vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Stichting Bosjuweel is al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland. Bosjuweel Creatieve Vakanties organiseert vakanties voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Creativiteit, ontmoeting en plezier nemen hierbij een belangrijke plaats in. De vakanties hebben verschillende thema’s en kenmerken zich door een creatief activiteitenprogramma.

De vakanties hebben een creatief of educatief thema, zoals Muziek, Koken & Bakken, Rock ‘n Roll, Schilder & Knutsel of de Horeca. Tijdens de vakanties worden verschillende activiteiten georganiseerd, iedere week staat in het teken van een thema. De vakanties zijn inclusief alle maaltijden, vervoer ter plaatse en entreegelden voor enkele excursies.

De vakanties van Bosjuweel zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking van 18 tot ongeveer 55 jaar die het leuk vinden om met nieuwe mensen op vakantie te gaan. De vakantie wordt begeleid door een gemotiveerd team van enthousiaste begeleiders, ongeveer 1 op 3 begeleiding.

Bosjuweel Creatieve Vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Contactgegevens

telefoon: 024-3731810
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.bosjuweelvakanties.nl
facebook: https://www.facebook.com/VAKANTIESGEHANDICAPTENbosjuweelvakanties.nl/?ref=tn_tnmn

Vakanties van Bosjuweel Creatieve Vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl