Rode Kruis

Het Rode Kruis organiseert Bijzondere Vakanties voor mensen die dagelijks - in meer of mindere mate - zorg nodig hebben als gevolg van ziekte, beperking en/of leeftijd. Uiteraard is ook de gezonde reispartner van hen van harte welkom als vakantiedeelnemer. Genieten met zorg en aandacht!
Deze Bijzondere Vakanties organiseren we in de hotelaccommodaties IJsselvliedt in Wezep en de Valkenberg en de Paardestal in Rheden. Eveneens organiseren we vaarvakanties met ons eigen vakantieschip J. Henry Dunant. Daarmee is er plaats voor ruim 6.800 vakantiedeelnemers per jaar.
Professionele vrijwilligers, verpleegkundigen en overige beroepskrachten bieden tijdens deze Bijzondere Vakanties de benodigde zorg en optimale vakantiebeleving. Uiteraard is dit afgestemd op de persoonlijke situatie van de vakantiedeelnemer en gebaseerd op ruim 60 jaar ervaring.

Rode Kruis

Contactgegevens

telefoon: 070-4455666
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.rodekruis.nl/bijzonderevakanties

Vakanties van Rode Kruis

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl