Over De Blauwe Gids

De Blauwe Gids is bij veel mensen bekend in de papieren variant: een brochure met een breed aanbod aangepaste vakanties die jaarlijks verscheen. Voortaan is de Blauwe Gids digitaal. Dit biedt veel voordelen: een actueel vakantieaanbod, overal beschikbaar en de mogelijkheid om gericht te zoeken op wensen en behoeften.

De Blauwe Gids is een uitgave van de NBAV, de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties. Alle organisaties in de Blauwe Gids hebben het NBAV-keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV). Dit is de enige organisatie in Nederland die waakt over de kwaliteit van reizen of accommodaties voor mensen met een functiebeperking.

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl