Vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds

Er even lekker tussenuit, ook met je zorgintensieve kind? Bij de prachtige aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds bent u van harte welkom voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. U heeft al een 4-6 persoons appartement voor €35,- per nacht.

In het Zuid-Limburgse Valkenburg a/d Geul staat de Kindervallei. In het Friese Beetsterzwaag ligt de Hoeve. En in Huis Arnhem kunt u logeren tussen de bomen van de Veluwe. Door sponsoring van bedrijven en particulieren is de prijs laagdrempelig.
Alle appartementen zijn speciaal gebouwd voor en ingericht op groepen en gezinnen met een langdurig ziek kind of een kind met een enkelvoudige of meervoudige beperking.
Ben je 18-25 jaar en heb je een beperking of ben je chronisch ziek? Ook dan ben je van harte welkom!

Nieuwsgierig? Kijk voor mee info en reserveren snel op www.ronaldmcdonaldvakantie.nl. De vakantiehuizen zijn ook uitermate geschikt voor groepen kinderen met eigen begeleiding.

Vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds

Contactgegevens

telefoon: 088-2219000
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.ronaldmcdonaldvakantie.nl
facebook: https://www.facebook.com/RonaldMcDonaldKinderfonds
twitter: https://twitter.com/kinderfonds
linkedin: https://www.linkedin.com/groups?home=&gid=2282151

Vakanties van Vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl