Manege zonder Drempels

Missie
De stichting Manege zonder Drempels biedt huifbedrijden aan voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen. Mens en dier staan hierbij centraal. Ontspannen paarden zorgen voor ontspanning van de mens. Geld mag daarbij geen drempel zijn. Stapvoets op weg naar een wereld zonder drempels.
Visie
Onze visie is kinderen en volwassenen met Ernstige Meervoudige Beperkingen (EMB) plezier en ontspanning te bieden door huifbed ritten te verzorgen en appartementen aan te bieden voor vakanties voor hen met hun ouders en/of begeleiders.

Manege zonder Drempels

Contactgegevens

telefoon: 0318 415 110
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook: https://www.facebook.com/Manege-zonder-Drempels-757858997607045/

Vakanties van Manege zonder Drempels

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl