Résidence Oud-Bommenede

Het zorgchalet en de toekomstige villa’s bij Résidence Oud-Bommenede zijn compleet uit- en toegerust om u de persoonlijke zorg te kunnen bieden waar u behoefte aan heeft. Het zorgchalet is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk, met aangepaste bad,- en slaapkamer voorzien van alle praktische benodigdheden, onzichtbaar maar volop aanwezig. Warm, sfeervol en elegant ingericht en met uitzicht over de omliggende akkers en slechts 500 meter afstand van het Grevelingenmeer.
Een gezondheidscentrum met een team van professionals voor preventieve,- preoperatieve- en revaliderende zorg is aanwezig. Résidence Oud-Bommenede biedt diverse mogelijkheden aan om te werken aan gezondheid. Zij begeleiden u liefdevol bij uw persoonlijke gezondheidsmissie. Met oog voor uw thuissituatie en uw familie. Van consult tot leefstijlprogramma en van dagarrangement tot complete zorgvakantie. Aandacht, respect en natuurlijkheid voeren de boventoon. Bij uitstek de plaats waar u gezondheidswinst boekt.

Résidence Oud-Bommenede

Contactgegevens

telefoon: 0111-691367
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.oudbommenede.nl
twitter: http://www.twitter.com

Vakanties van Résidence Oud-Bommenede

Aanmelden nieuwsbrief

vul a.u.b. uw voornaam in
vul a.u.b. uw achternaam in
vul a.u.b. uw e-mailadres in

NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

lees verder op NBAV.nl